Blog

Holistický prístup ku svojmu zdraviu ako cesta k šťastnému životu

 

V tomto článku chcem s Vami zdieľať to, ako sa ja starám o svoje telo a čo mi k tomu pomáha. Článok je venovaný ľuďom, korí veria v silu prírody, veria súvislostiam medzi duševnou pohodou a jej fyzickými prejavmi.  

Prvýkrát som sa stretla s produktami značky Bewit Natural Medicine pri návšteve mojej kamarátky, priateľky, mojej duchovnej sprievodkyni na ceste za krajším životom, Silvii. Keďže som vždy bola naklonená prírodným spôsobom liečenia a overené ,,babské recepty,, na mne vždy zabrali, chápala som aj tieto produkty ako niečo veľmi prínosné a cítila som, že chcem o tom vedieť viac.

Ovoňala som niekoľko esenciálnych olejov a ich vôňa sa mi veľmi páčila. A keďže ja, ako aj iní ľudia, reagujeme intuitívne na veci, už len tým, že mi voňali a páčili sa mi, chcela som o nich vedieť viac. Na to som dostala od Silvii do rúk krásnu knihu od Bewit-u s názvom: ,,BEWIT Esenciálne oleje – praktická príručka“[1], v ktorej je krásne popísané čo sú esenciálne oleje, na čo slúžia a ako ich aplikovať. Začala som esenciálne oleje používať inhalovaním vo vode prostredníctvom difuzéra.

O reálnych účinkoch produktoch značky BEWIT Natural Medicine som sa presvedčila na vlastnej koži vtedy,  keď mi prišiel do života zdravotný problém. Stalo sa mi to, že sa mi na celom tele objavili fľaky. Vyzeralo to ako alergická reakcia. Následne som navštívila kožného lekára v štátnom zariadení, neskôr aj súkromného lekára, pretože som nevidela posun v liečbe. Dostala som na predpis rôzne mastičky z lekárne, tiež sa ma pýtali na rodinnú anamnézu a podobne. Ja som však cítila, že toto nie je správna cesta, ktorou idem a preto som svoje zdravie zobrala do vlastných rúk a konečne začala počúvať intuíciu, svoj vnútorný hlas.

Začala som užívať dračiu krv. Mala som ju dokonca doma, a nechápem doteraz, prečo mi hneď nenapadlo po nej siahnuť. Užívala som dračiu krv vnútorne, ráno po zobudení som nakvapkala pár kvapiek dračej krvi do vody a vypila. Rovnako som jej zázračné účinky uvidela doslova na vlastnej koži, keď som si ňou potierala svoje telo, na miestach, kde som mala vyrážky. A to boli zázraky !

Následne som si objednala Merkaba elixír. A toto je naozaj skvelý elixír života. Skutočný prostriedok na očistu čriev. Moja koža sa rýchlo dostávala do svojej krásy a zdravia. Uvedomila som si, že vôbec nemám chuť na sladké, pretože moje prostredie v črevách harmonizoval. Ja som Merkabu užívala tak, že som ju pretrepala a naliala na polievkovú lyžicu a prehltla. Takto raz za deň, vždy ráno.

Na základe tejto pozitívnej skúsenosti som začala nakupovať aj iné produkty. Nielen esenciálne oleje, Merkabu, ale aj voňavé, výživné oleje do varenia a krásnu, účinnú terapeutickú kozmetiku, ktorú si užívam.

 

Táto krása je dostupná aj Vám, môžete sa zaregistrovať na tomto linku a užívať si výhody členstva v BEWIT:   

https://mybewit.com/r/hmmbr44mub5kr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[1] https://bewit.love/sk/produkt/esencialne-oleje-prakticka-prirucka?i=hmmbr44mub5kr

Nikola Bevelaqua nie je len oblečenie, je to životný štýl

Značka Nikola Bevelaqua udáva trendy ! 

Ako to je možné ? Je to preto, že módne trendy nesledujem. Trendy je pre mňa to, čo mi pristane, v čom sa cítim dobre, a samozrejme rafinovane žensky a príťažlivo.

Svojou tvorbou chcem šíriť presvedčenie, že cítiť sa dobre vo svojom tele nikdy nevyjde z módy. Krása ženy spočíva v prijatí samého seba. Vážiť si svoje telo i dušu a starať sa o ne, nikdy nevyjde z módy. To by mala byť priorita číslo jeden. A priorita číslo dva, cítiť sa rafinovane žensky a príťažlivo v kvalitnom oblečení značky Nikola Bevelaqua, pretože keď žena vyžaruje lásku, sebaprijatie, spokojnosť a nosí oblečenie značky Nikola Bevelaqua, priťahuje stále viac lásky a krásy do svojho života.

Všetky umelecké diela, ako ich ja nazývam, navrhujem tak, aby vynikla krása ženy elegantným, rafinovaným spôsobom, ktorý v správnom pomere odhalí a zakryje presne to, čo má.   

 

Zámer značky:

"Mojim zámerom je prinášať viac radosti a šťastia do života žien v podobe kvalitného oblečenia a doplnkov s cieľom užívať si svoju ženskosť a prispievať tak svojou radosťou zo života k šíreniu lásky a krásy do tohto sveta."

 

Pridaná hodnota pre Vás, ženy:

  • exkluzívne a ekologické materiály vyrobené v Taliansku, v kolíske svetovej módy
  • poctivá slovenská remeselná krajčírska práca
  • podpora lokálnej slovenskej výroby
  • kvalita produktov
  • elegantný a rafinovaný dizajn, ktorý v správnom pomere odhalí a zakryje čo má
  • jedinečná kombinácia materiálov a farieb
  • emocionálna hodnota – práca na sebe cez starostlivosť o svoje telo aj dušu vyjadrujúca lásku a spokojnosť nosením oblečenia značky Nikola Bevelaqua

 

BIO

Vážené zákazníčky, milé ženy, moje meno je Nikola Bevelaquaová, som rodená Slovenka s talianskymi koreňmi. 

Kreativitu a tvorbu som mala rada od detstva. V tomto období som sa realizovala v Základnej umeleckej škole v Žarnovici. Milovala som kreslenie, maľovanie aj tvorbu rôznych dekorácií podľa zadanej témy. Doma som rada šila, pretože som šitie a tento druh kreativity videla u mojej maminy, ktorá sa vyučila za krajčírku v Banskej Štiavnici. Spolu s mojim bratom sme vyrastali v oblečení, ktoré nám ušila alebo uplietla práve naša mamina. Dnes vidím, aká vzácna je táto práca. Koľko lásky, trpezlivosti a času si vyžaduje. 

Výsledný produkt, v mojom ponímaní, umelecké dielo, je stelesnením osoby výrobcu, pretože do svojej tvorby dáva kus seba, svojho srdca, vkusu, pohľadu na život a tým všetkým sa prezentuje tomuto svetu. Návrat k tvorbe a kreativite opäť ožil v roku 2021, keď som sa rozhodla, že sa začnem venovať dámskej móde s cieľom pozdvihnúť krásu ženského tela v oblečení, ktoré zvýrazní ženské línie a v ktorom vynikne celková krása ženy. Tak som sa stala dizajnérkou dámskej módy značky Nikola Bevelaqua. Kreativita, umenie, tvorba všeobecne pre mňa znamenajú spôsob sebavyjadrenia, čo je pre mňa veľmi podstatná časť života. Nevnímam ju ako prácu, skôr ako radosť a nadšenie z tvorby a spôsob budovania seba ako osoby a značky. 

Cieľom je pre mňa snažiť sa byť najlepšou verziou samej seba, pracovať na sebe a realizovať sa. Úspech je pre mňa to, že si toto všetko pre seba môžem dovoliť a môžem neustále na sebe pracovať so zámerom zlepšovať seba aj svoje produkty v prospech všetkých.

 Moja značka je výnimočná hlavne svojim zámerom, vďaka ktorému vznikla: 

 

,,Mojim zámerom je prinášať viac radosti a šťastia do života žien v podobe kvalitného oblečenia a doplnkov s cieľom užívať si svoju ženskosť a prispievať tak svojou radosťou zo života k šíreniu lásky a krásy do tohto sveta“. 

 

Pridanou hodnotou mojej tvorby sú umelecké diela pre ženy vyrobené z exkluzívnych talianskych látok, ktoré ekologickým spôsobom vyrábajú Taliani ako súčasť ich tradície v zmysle kolísky svetovej módy. Každé moje umelecké dielo je navrhnuté mnou a vyrobené na Slovensku, poctivou remeselnou prácou. Verím, že spojenie poctivého slovenského remesla, ktoré má na Slovensku svoju históriu, a talianskeho luxusu je možné. 

Som presvedčená, že krása ženy a jej tela nemusí byť vždy vyjadrená vulgárnym spôsobom. Mojim cieľom je ukázať krásu ženského tela elegantným, rafinovaným, luxusným spôsobom, ktorý v správnom pomere odhalí a zakryje presne to, čo má. 

 

Motto: ,,Rafinovane ženská a príťažlivá“

 

Moja značka je moje meno, pretože samo o sebe stelesňuje zámer a pridanú hodnotu samotnej tvorby. Moje logo je preto úplne jedinečné. Navrhla som si ho sama tak, že som ho rukou nakreslila na výkres a obtiahla zlatou ceruzkou. Milujem zlatú a bielu farbu. Ich kombináciu vnímam ako elegantnú a čistú, z ktorej všetko vyplýva.

Mám rada minimalizmus, čisté línie a zaujímavú kombináciu farieb. Veľmi rada čítam životné príbehy osobností, ktoré stoja za zrodom módnych domov svetových rozmerov. Sú to neuveriteľné príbehy ľudí z rôznych rodinných pomerov, ktorí mali odhodlanie a nebáli sa zdolávať prekážky a tým zmenili svet.

Móda je súčasťou môjho života. To, ako sa človek oblieka, čo nosí je podľa môjho názoru odrazom jeho vnútra. To, ako sa človek cíti, prejavuje navonok výberom oblečenia, účesom, chôdzou, správaním a celkovým pohľadom na život. Móda je súčasťou každého z nás. Ja osobne trendy nesledujem. Trendy je to, čo sa mi páči, čo mi pristane a v čom sa cítim rafinovane žensky a príťažlivo. 

Cítiť sa dobre vo svojom tele nikdy nevyjde z módy. Vážiť si svoje telo a starať sa oň by mala byť priorita číslo jeden. A priorita číslo dva, cítiť sa rafinovane žensky a príťažlivo v luxusnom oblečení značky Nikola Bevelaqua.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz