Holistický prístup ku svojmu zdraviu ako cesta k šťastnému životu

 

V tomto článku chcem s Vami zdieľať to, ako sa ja starám o svoje telo a čo mi k tomu pomáha. Článok je venovaný ľuďom, korí veria v silu prírody, veria súvislostiam medzi duševnou pohodou a jej fyzickými prejavmi.  

Prvýkrát som sa stretla s produktami značky Bewit Natural Medicine pri návšteve mojej kamarátky, priateľky, mojej duchovnej sprievodkyni na ceste za krajším životom, Silvii. Keďže som vždy bola naklonená prírodným spôsobom liečenia a overené ,,babské recepty,, na mne vždy zabrali, chápala som aj tieto produkty ako niečo veľmi prínosné a cítila som, že chcem o tom vedieť viac.

Ovoňala som niekoľko esenciálnych olejov a ich vôňa sa mi veľmi páčila. A keďže ja, ako aj iní ľudia, reagujeme intuitívne na veci, už len tým, že mi voňali a páčili sa mi, chcela som o nich vedieť viac. Na to som dostala od Silvii do rúk krásnu knihu od Bewit-u s názvom: ,,BEWIT Esenciálne oleje – praktická príručka“[1], v ktorej je krásne popísané čo sú esenciálne oleje, na čo slúžia a ako ich aplikovať. Začala som esenciálne oleje používať inhalovaním vo vode prostredníctvom difuzéra.

O reálnych účinkoch produktoch značky BEWIT Natural Medicine som sa presvedčila na vlastnej koži vtedy,  keď mi prišiel do života zdravotný problém. Stalo sa mi to, že sa mi na celom tele objavili fľaky. Vyzeralo to ako alergická reakcia. Následne som navštívila kožného lekára v štátnom zariadení, neskôr aj súkromného lekára, pretože som nevidela posun v liečbe. Dostala som na predpis rôzne mastičky z lekárne, tiež sa ma pýtali na rodinnú anamnézu a podobne. Ja som však cítila, že toto nie je správna cesta, ktorou idem a preto som svoje zdravie zobrala do vlastných rúk a konečne začala počúvať intuíciu, svoj vnútorný hlas.

Začala som užívať dračiu krv. Mala som ju dokonca doma, a nechápem doteraz, prečo mi hneď nenapadlo po nej siahnuť. Užívala som dračiu krv vnútorne, ráno po zobudení som nakvapkala pár kvapiek dračej krvi do vody a vypila. Rovnako som jej zázračné účinky uvidela doslova na vlastnej koži, keď som si ňou potierala svoje telo, na miestach, kde som mala vyrážky. A to boli zázraky !

Následne som si objednala Merkaba elixír. A toto je naozaj skvelý elixír života. Skutočný prostriedok na očistu čriev. Moja koža sa rýchlo dostávala do svojej krásy a zdravia. Uvedomila som si, že vôbec nemám chuť na sladké, pretože moje prostredie v črevách harmonizoval. Ja som Merkabu užívala tak, že som ju pretrepala a naliala na polievkovú lyžicu a prehltla. Takto raz za deň, vždy ráno.

Na základe tejto pozitívnej skúsenosti som začala nakupovať aj iné produkty. Nielen esenciálne oleje, Merkabu, ale aj voňavé, výživné oleje do varenia a krásnu, účinnú terapeutickú kozmetiku, ktorú si užívam.

 

Táto krása je dostupná aj Vám, môžete sa zaregistrovať na tomto linku a užívať si výhody členstva v BEWIT:   

https://mybewit.com/r/hmmbr44mub5kr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[1] https://bewit.love/sk/produkt/esencialne-oleje-prakticka-prirucka?i=hmmbr44mub5kr

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz