BIO

Vážené zákazníčky, milé ženy, moje meno je Nikola Bevelaquaová, som rodená Slovenka s talianskymi koreňmi. 

Kreativitu a tvorbu som mala rada od detstva. V tomto období som sa realizovala v Základnej umeleckej škole v Žarnovici. Milovala som kreslenie, maľovanie aj tvorbu rôznych dekorácií podľa zadanej témy. Doma som rada šila, pretože som šitie a tento druh kreativity videla u mojej maminy, ktorá sa vyučila za krajčírku v Banskej Štiavnici. Spolu s mojim bratom sme vyrastali v oblečení, ktoré nám ušila alebo uplietla práve naša mamina. Dnes vidím, aká vzácna je táto práca. Koľko lásky, trpezlivosti a času si vyžaduje. 

Výsledný produkt, v mojom ponímaní, umelecké dielo, je stelesnením osoby výrobcu, pretože do svojej tvorby dáva kus seba, svojho srdca, vkusu, pohľadu na život a tým všetkým sa prezentuje tomuto svetu. Návrat k tvorbe a kreativite opäť ožil v roku 2021, keď som sa rozhodla, že sa začnem venovať dámskej móde s cieľom pozdvihnúť krásu ženského tela v oblečení, ktoré zvýrazní ženské línie a v ktorom vynikne celková krása ženy. Tak som sa stala dizajnérkou dámskej módy značky Nikola Bevelaqua. Kreativita, umenie, tvorba všeobecne pre mňa znamenajú spôsob sebavyjadrenia, čo je pre mňa veľmi podstatná časť života. Nevnímam ju ako prácu, skôr ako radosť a nadšenie z tvorby a spôsob budovania seba ako osoby a značky. 

Cieľom je pre mňa snažiť sa byť najlepšou verziou samej seba, pracovať na sebe a realizovať sa. Úspech je pre mňa to, že si toto všetko pre seba môžem dovoliť a môžem neustále na sebe pracovať so zámerom zlepšovať seba aj svoje produkty v prospech všetkých.

 Moja značka je výnimočná hlavne svojim zámerom, vďaka ktorému vznikla: 

 

,,Mojim zámerom je prinášať viac radosti a šťastia do života žien v podobe kvalitného oblečenia a doplnkov s cieľom užívať si svoju ženskosť a prispievať tak svojou radosťou zo života k šíreniu lásky a krásy do tohto sveta“. 

 

Pridanou hodnotou mojej tvorby sú umelecké diela pre ženy vyrobené z exkluzívnych talianskych látok, ktoré ekologickým spôsobom vyrábajú Taliani ako súčasť ich tradície v zmysle kolísky svetovej módy. Každé moje umelecké dielo je navrhnuté mnou a vyrobené na Slovensku, poctivou remeselnou prácou. Verím, že spojenie poctivého slovenského remesla, ktoré má na Slovensku svoju históriu, a talianskeho luxusu je možné. 

Som presvedčená, že krása ženy a jej tela nemusí byť vždy vyjadrená vulgárnym spôsobom. Mojim cieľom je ukázať krásu ženského tela elegantným, rafinovaným, luxusným spôsobom, ktorý v správnom pomere odhalí a zakryje presne to, čo má. 

 

Motto: ,,Rafinovane ženská a príťažlivá“

 

Moja značka je moje meno, pretože samo o sebe stelesňuje zámer a pridanú hodnotu samotnej tvorby. Moje logo je preto úplne jedinečné. Navrhla som si ho sama tak, že som ho rukou nakreslila na výkres a obtiahla zlatou ceruzkou. Milujem zlatú a bielu farbu. Ich kombináciu vnímam ako elegantnú a čistú, z ktorej všetko vyplýva.

Mám rada minimalizmus, čisté línie a zaujímavú kombináciu farieb. Veľmi rada čítam životné príbehy osobností, ktoré stoja za zrodom módnych domov svetových rozmerov. Sú to neuveriteľné príbehy ľudí z rôznych rodinných pomerov, ktorí mali odhodlanie a nebáli sa zdolávať prekážky a tým zmenili svet.

Móda je súčasťou môjho života. To, ako sa človek oblieka, čo nosí je podľa môjho názoru odrazom jeho vnútra. To, ako sa človek cíti, prejavuje navonok výberom oblečenia, účesom, chôdzou, správaním a celkovým pohľadom na život. Móda je súčasťou každého z nás. Ja osobne trendy nesledujem. Trendy je to, čo sa mi páči, čo mi pristane a v čom sa cítim rafinovane žensky a príťažlivo. 

Cítiť sa dobre vo svojom tele nikdy nevyjde z módy. Vážiť si svoje telo a starať sa oň by mala byť priorita číslo jeden. A priorita číslo dva, cítiť sa rafinovane žensky a príťažlivo v luxusnom oblečení značky Nikola Bevelaqua.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz